Regisztráció  
 
keresés autótípusra
Felni Gumiabroncs  
Autó Típus
Felni kereső
Osztókör
X
Átmérő Csak akciósak
 
Gumiabroncs kereső
 
Méret
/  
Gyártók
Csak akciósak
Típus


Idény


 
RÓLUNK
A Telek-Trans Kft. 1998. óta tevékenykedik az autóalkatrész ipar területén. Fő profilunk a gumiabroncsok, könnyűfém és lemez keréktárcsák forgalmazása, illetve a hozzá tartozó alkatrészek kis- és nagykereskedelmi értékesítése. 2002-ben kezdtük meg a japán és az amerikai piacra gyártott HIJOIN könnyűfém felnik forgalmazását, amelyet elsőként vezettünk be az európai piacra. 
 

A kiváló minőségű termékek záloga, hogy a tajvani központú HIJOIN gyár rendelkezik az ISO 9001:2000 nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, illetve a HIJOIN könnyűfém felnik rendelkeznek magyarországi H-engedéllyel. Mindezeknek köszönhetően a HIJOIN cég a TOYOTA és a LEXUS gyárak hivatalos könnyűfém felni beszállítója.
 

A HIJOIN könnyűfém felnik bevezetésével a célunk nem kevesebb, mint hogy egy egyedülálló és innovatív stílust teremtsünk meg a könnyűfém felnik világában. Egyediséget a különleges design, a magas színtű kivitelezés és a kiváló minőségű fényezés biztosítja. A széles termékpalettán - amelyet az óriási forma- és színvilág jelent - bárki kiválaszthatja a számára megfelelő stílusú keréktárcsát. A számos pozitív tulajdonság mellett - úgymint biztonság, kényelem és esztétika - fontos kihangsúlyozni a HIJOIN könnyűfém felnik teherbírását is.Ismerje meg a HIJOIN-t és tekintse meg kisfilmünket.
 

  Kiváló üzleti kapcsolatunkat igazolja, hogy a Telek-Trans Kft. lett a HIJOIN termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az elmúlt 13 év alatt hatalmas viszonteladói hálózatot sikerült kiépítenünk, így az ország minden pontján megtalálják a vásárlók a HIJOIN könnyűfém keréktárcsákat. 2011. májusától a MOBILIO hálózat tagjaként folytatjuk tovább a megkezdett munkát, így még nagyobb árukészlettel és még magasabb színvonalú szolgáltatásokkal várjuk meglévő és új ügyfeleinket.