Regisztráció  
 
keresés autótípusra
Felni Gumiabroncs  
Autó Típus
Felni kereső
Osztókör
X
Átmérő Csak akciósak
 
Gumiabroncs kereső
 
Méret
/  
Gyártók
Csak akciósak
Típus


Idény


 
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
Az Eladó
Telek-Trans Kft.
1161 Budapest, Rákospalotai határút 113.
Telefon: +36-1/405-68-40; +36-30/925-19-36
Fax: +36-1/401-09-58
Adószám: 11261278-2-42

 

A Vevő
A Telek-Trans Kft. internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik jelen üzletszabályzatot elfogadják.

 

Megrendelés
Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, ami egy darabra vonatkozik és az általános forgalmi adót (áfa) tartalmazza. A könnyűfém keréktárcsáknál és a könnyűfém keréktárcsával szerelt kerekeknél feltüntetett ár a csavarok, a kupakok, a tehermentesítő gyűrűk és a HRS emblémák árát is tartalmazza. Kivételt képeznek ezalól a gyárira szerelt kerekek, ahol nem szükséges másik csavar/anya, ill. azok amelyekhez M12x1,25-ös csavar szükséges.  

FONTOS: A HIJOIN könnyűfém keréktárcsák garnitúra-csomagolásban érkeznek, amely 4 darab könnyűfém keréktárcsát tartalmaz. A garnitúra-csomagolás NEM bontható meg, ezért a HIJOIN könnyűfém keréktárcsák 4 darabonként vásárolhatók meg.

A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel. A megrendelés a telefonos vagy e-mailben történő visszaigazolást követően lép érvénybe. Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk.


 

Fizetés
A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti készpénzben.

 

Házhozszállítás, áruátvétel
A megrendelt termékeket 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási időben az átvételt biztosítjuk. A házhoz szállítás díjai az egész ország területén az alábbiak szerint alakulnak:

 

 • könnyűfém keréktárcsa garnitúra (4 db) rendelése esetén ingyenes
 • gumiabroncs rendelése esetén minimum 1500 Ft/db (a díj az áfát tartalmazza)
 • készpénzbeszedési díj 200.000 Ft-ig 2000 Ft, 200.001-300.000 Ft között 3000 Ft, 300.001-499.999 Ft-ig 5000 Ft (a díj az áfát tartalmazza)

  Az áru átvételekor a vevő aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.


   

  A vásárlástól való elállás joga
  A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Telek-Trans Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, és a termék visszajuttatásának költségei is a vevőt terhelik. Az áru csak az eredeti csomagolásban, sérülésmentesen, az eredeti számlával együtt szolgáltatható vissza. Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, a Telek-Trans Kft. kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül nem áll módunkban visszavenni.

   

  Jótállás, szavatosság
  Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Amennyiben az átvett termék hibás vagy szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük, de csak abban az esetben, ha a szállítás során keletkezett sérülésről az átvételkor jegyzőkönyv készül. Amennyiben jegyzőkönyv nem áll rendelkezésre, a kár a vásárlót terheli. Az árucikk cseréje csak eredeti csomagolás, tartozékok és számla megléte esetén lehetséges. Csak abban az esetben cseréljük ki a megvásárolt terméket, ha az bizonyítottan hibás. A Telek-Trans Kft. az általa eladott termékekre 12 hónap jótállást vállal. A jótállási idő kezdete a számla kiállításának dátuma. A számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. (49/2003 Ptk.)

  Garanciális igény nem érvényesíthető:

 • nem rendeltetésszerű (nem a gyártó által előírt feltételek melletti) használat esetén
 • helytelen tisztítás miatt bekövetkezett hibákra
 • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra
 • a jármű vagy tartozékainak hibája által okozott hibákra
 • a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatt bekövetkezett szerelési- vagy üzemeltetési hibákra
 • javított abroncsokra

  A garancia érvényesítésének helye a Telek-Trans Kft. budapesti telephelye:
  1161 Budapest, Rákospalotai határút 113.


   

  Személyes adatok
  A vevő személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik. A Telek-Trans Kft. az ügyfelek adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek esetleges későbbi bizonyítása érdekében megőrzi, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az Telek-Trans Kft. vásárlóit további ajánlatairól, akcióiról értesítheti.